• Obnovljeno
Elastična četka za čišćenje noktiju četkica za prašinu za nokte meke čekinje Kompaktna veličina Easy Manikure Art šminke aplikacija

Elastična četka za čišćenje noktiju četkica za prašinu za nokte meke čekinje Kompaktna veličina Easy

KM 0.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas, primijetio je da je ovaj artikl prodao manshan mreže iz Joybuy Marketplacea Opis : Naša svestrana i izdržljiva četkica za prašinu za nokte, savršen za bilo koji ljubitelj ili profesionalca na noktima Salon. Sa velikom i labavom glavom za čišćenje, ova četkica bez napora uklanja prašinu tokom procesa dizajna za nokte, osiguravajući čist i precizan završetak svaki put.
Ali, to se ne može sav četkica može koristiti i kao četkica za rumeni ili šminke, pružajući vam svestranost i praktičnost u vašoj ljepoti. Glatke i elastične čekinje dizajnirane su tako da traju, osiguravajući da neće lako pasti tokom upotrebe.
Vitka ručica je lagana i tanka, olakšavajući vam se i dopušta da očistite prašinu s preciznošću. Ovo mora imati alat savršen je za sve koji žele podići njihovu umjetničku igru ​​ili njihovu ljepotu rutinu.
Također je savršen poklon za vaše najmilije u posebnim prilikama poput rođendana, božića, zahvalnosti ili Noć vještica. Ne propustite ovaj suštinski alat koji će vam uštedjeti vrijeme i pomoći vam da s lakoćom stvorite atraktivne dizajne za umjetnost noktiju.

Specifikacija

Izbor kupca