• Obnovljeno
Zdravlje i ljepota Proizvodi za nokte Lak ljepilo jesen i zimski bijeli mačji gel za nokte božićne manikir za nokte za nokte Ljepilo zalijepi za brtvljenje poklon set

Zdravlje i ljepota Proizvodi za nokte Lak ljepilo jesen i zimski bijeli mačji gel za nokte božićne manikir

KM 5.47

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Lak za nokte Jesen i zimsko bijelo mačja gel za nokte božićne manikir lakiranje noktiju zalijepljeno zalijepljeno zalijepljeno zalijepljeno ljepilo Zimski snjegović Strijel Discolorati 10ml - Karakteristike superiornog kvaliteta Ovaj gel za nokte je vrsta zelenog materijala za zaštitu okoliša Nema mirisa, nema naštete noktima ili tijelom, a noktima izdržljiv, prozračan, lagano čak ni pritisak na vlastiti noktima. Gladan izgled i pokrivenost. Nije lako oguliti ili pjenu, miris je vrlo mali, poljski prolazi glatko, nije lako aglomerat, a to će trajati zauvijek. Vrlo prikazivanje u boji, visoka viskoznost, svijetla i dugačka boja.
Long Last Gel lak za nokte ima dobru upornost za lakše primjenjivanje. Uz odgovarajuću primjenu, može trajati najmanje 3 tjedna. Pod LED svjetlom za 90 120 sekundi. Potrebni su baza i gornji sloj.
Velika primjena su odlični za specijalista za nokte ili učenika, pogodne za korištenje u salonu i home.perfect za sve svakodnevne, zabave ili aktivnosti, divan poklon za vašu ženu, djevojku, majku Ili sestre.

Specifikacija

Izbor kupca