• Obnovljeno
Punjivi inteligentni brzi prirodni curling trajni ručni električni alat za šminke za kovrdža sa kovrčarom za grijanje za žene za ručni treperi za ženske trepavice u Curlers usb

Punjivi inteligentni brzi prirodni curling trajni ručni električni alat za šminke za kovrdža sa kovrčarom

KM 1.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

USB punjivi inteligentni brzi prirodni kovrdžavi ručni električni alat za okača za trepavice, grijani kovrča za trepavice za žene trepavice u curlers usb 1 x Grijani kovrčenje trepavica 1 x USB kabl za punjenje Napomena :
1 Molimo isključite nakon upotrebe. Čak i ako gumb za napajanje nije isključen, automatski će se isključiti nakon 5 minuta. Ako se opetovana upotreba, počnite ponovo gore. Nanesite maskaru nakon upotrebe proizvoda. Uklonite kontaktne leće. Proizvod nije dostupan u periodu punjenja. Ne uklanjajte glavni motor. Držite glavni motor dalje od vode. Molimo pohranite na hladno mjesto. Ako na proizvodu postoji bilo kakvo strano tkivo, obrišite mokrim tkivom. Ne koristite na lažnim trepavicama. Trajno curling : Ovaj električni kovrčenje trepavica može se koristiti za čišćenje deblji, Curler i duže. Redovni curler trepavica zbog brzog grijanja . Punjenje tipa C : Curler trepavica je punjiva sa USB kablom za ultra trajanje baterije, puni naplata može se koristiti oko 15 puta.

Specifikacija

Izbor kupca