• Obnovljeno
Ploča za nokte Ploča za nokte Listovi lišće Ljubav Srca Leptir uzorak metalna noktiju Stamlaženje print stajma naljepnice za diy

Ploča za nokte Ploča za nokte Listovi lišće Ljubav Srca Leptir uzorak metalna noktiju Stamlaženje print

KM 0.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Značajke :
1 Kvalitetni materijal : izrađen od kvalitetne legure aluminija, što je izdržljivo i čvrsto, nije lako izblijediti, hrđati i deformirati, a može se dugo zadržati. Veličina : Svaka mjeri oko 12cm * 6cm sa brušenim ivicama i natrag za lakoćom. Svaka ploča ima puno malih crteža na različitim temama. Sjajna git : savršena za vašu ženu, djevojku, majku ili sestre i savršeno sudjelovati na zabavi, maturu, datiranju i vjenčanju itd. Napomena : Zbog različitih kvaliteta za nokte, neki lak za nokte nije prikladan za žigosanje, pa odaberite pravi lak za nokte, a ako prvi put ne možete prenijeti dizajn na stajper, pokušajte ponovo. Napomena :
Stvarna boja može biti malo drugačija od slike zbog različitog monitora i svjetlosti.
Dozvolite odstupanje od 1-3cm zbog ručnog mjerenja.
Materijal : aluminijska legura < Br> Veličina : 12cm * 6cm - boja / stil : kao što je slika prikazana ploča za nokte Ploča za nokte / lišće / slovo / ljubav srca / leptir uzorak metalni nail art žigosanje printija naljepnica za stamper naljepnice za diy.

Specifikacija

Izbor kupca