• Obnovljeno
Popup mrežaste korpe za pranje rublja Sklopiva i prenosiva odjeća pranje rublja rublje za spavanje za spavanje rublja spavaća soba RV - tamno plava

Popup mrežaste korpe za pranje rublja Sklopiva i prenosiva odjeća pranje rublja rublje za spavanje za

KM 7.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Please kindly noted that this item is sold by openuye from Joybuy marketplaceFeatures :
Lagana rublja za rublje : Ovaj mish skočni kočit je savršeno rješenje za pohranu prljave odjeće, pružajući uvlačenje kanta za pranje koji je lagan i jednostavan za upotrebu. Njegov kompaktni dizajn omogućava jednostavno skladištenje kada se ne koristi, čineći ga idealnim za male stambene prostore kao što su apartmani ili spavaonice.
Ovu košaru za pranje je opremljena snažnim i čvrstim ručkama koje pružaju jednostavno rješenje za prijevoz Navigacijski hodnici ili nošenje rublja prema gore i niz stepenice.
Dizajn uštede prostora : Dizajn svučenog prostora čini ga idealnim za skladištenje kod kuće ili korištenje za putovanje. Postaje jednostavan ravni mrežasti krug, spreman da bude upakovan u vašu torbu ili kofer.
Višestruka funkcionalnost : Savršena je za upotrebu kod kuće u kupaonici, spavaćoj sobi ili spavaonu s kolekcijom. Pored toga, njegov lagani i sklopivi dizajn čine ga idealnim rješenjem za putovanja.

Specifikacija

Izbor kupca