• Obnovljeno
Torba cipela torba bagssneaker muškarci putovanja Organizator prijenosni golf golfs nosač sportski nose torbice za trupce, muškarci sa zatvaračem

Torba cipela torba bagssneaker muškarci putovanja Organizator prijenosni golf golfs nosač sportski nose

KM 4.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis
Ova torba za cipele za golf izrađena je od visokokvalitetnog poliesterskog materijala za upotrebu doma i golf. Držite cipele odvojene od odjeće u prtljagu tokom putovanja. Takođe odlično za održavanje svojih omiljenih cipela da biste dobili prašnjave u ormaru!
. funkcije
. -kolor : crna zelena. -materijal : poliester. -Size : O oko 33.50cm / 12. -Safe i štete bez materijala, otporan na prašinu, otporan na vodu, za višekratnu upotrebu. -Multi-namjenski dizajn, vrlo praktičan i prikladan za jednostavno vaš svakodnevni život. -Simple, ali praktično, može vam pomoći da vam cipele budu odjeknuli od prljave tokom dnevnog skladištenja. -Dobro za skladištenje i čuvanje, može se saviti i pohraniti ako se ne koristi, tako da neće preuzeti previše prostora za pohranu. -To je torba za cipele prenosiva. Not only for golfs, but also many other sports like cycling, football, tennis, basketball and etc.
Packing list : 1 x shoes bag Safe and harm free material, dust-proof, water-resistant, Višenamjenski dizajn, vrlo praktičan i zgodan za jednostavno vaš svakodnevni život .

Specifikacija

Izbor kupca