• Obnovljeno
Crystal Rhinestone trake od plastičnih redova sjajni dijamantni remen za omotač plastični crveni

Crystal Rhinestone trake od plastičnih redova sjajni dijamantni remen za omotač plastični crveni

KM 5.50

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Plastične rebraste plastike 24 reda Shiny Diamond Rhinestone Mesh Roll
Značajke : Na raspolaganju su ove vrpce visokokvalitetne plastike s najvažnim, izdržljivim i mekim, lako se oblikovaju u oblik koji želite vrijeme Površina je blista, što se može izdvojiti.
Ripbon repnone. Na raspolaganju je sjajna površina, ova dijamantna vrpca za rhinestone pružit će sanjivo sjaj za vašu priliku, a sjajna površina će dodati više šarmantnijih osjećaja vašoj zabavi ili venčanje. Ovi dijamantski reppisni omotač čini izvrsne ukrase bilo kojoj proslavi, uključujući vjenčanja, praznike, mladenke i tuševe za bebe, maturante, godišnjice, odmor i sezonske događaje i više.
za ukidanje svadbenih kolača, svježe za vjenčanje, svježe za vjenčanje, mladenke Buketi, čaša vina, vaze i još mnogo toga! Sjajno za mnoge događaje, poput vjenčanja, tematskih stranaka, mladenke i beševnih tuševa, matura, godišnjica, praznici i sezonski događaji!
Fleksibilan je da ga sagne u željeni oblik i čuvajte stabilnost, takođe možete smanjiti duljinu bez Pozdravi ostatak Up u boji : ružičasta, vruća ružičasta, ljubičasta, plava, svijetloplava, crna, crvena, zlatna, zelena, zelena, kafa, srebrna
materijal : plastika : Veličina : 11.

Specifikacija

Izbor kupca