• Obnovljeno
Božićne dekore na otvorenom Veliki božićno drvce Top šešir Velvet Wearheat Bow sa sjajnim zlatnim oblogom za Božićni ukras ulaznog vrata

Božićne dekore na otvorenom Veliki božićno drvce Top šešir Velvet Wearheat Bow sa sjajnim zlatnim oblogom

KM 3.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas da se ovaj artikl prodaje arsenalnom naknadom iz Joybuy Marketplacea Božićna luk na otvorenom ukrasi 23cm Veliki božićnjak Velvet Wearheat Bow sa sjajnim zlatnim krajem za božićni dom Dekoracija ulaznih vrata
Karakteristike :
Jedinstveni materijali Ovaj crveni božićni luk izrađen je od materijala sa prekrivanjem skakača u prahu. Jedinstveni dizajn ivica, čak i ako se skrijem, može se obnoviti i nikada ne obnoviti.
Classic Design Božićne drvce nalaze se klasičnim baršunastim materijalom, ukrašenim zlatnim žičanim rubom, koji povezuju klasični dizajn i stil božićnog praćenja U jedno je puno svečanog osjećaja, može istaknuti toplu atmosferu festivala nakon primene.
Primenjivi prizori Svestrani ukras za vaše božićne lukove ukrase, možete vezati crvene božićne lukove za vence, drveće, prozore, vrata , zidovi, stepenice, ograde, kamin itd. Elegancija i ljepota u vašu dom, ured, dvorište, zabavu, vjenčanje, piknik, odmor i druge prilike. Veče veće su vidljivije i dobivaju više komplimenata.

Specifikacija

Izbor kupca