• Obnovljeno
40ml Ljetna lica za sunčanje Snažna SPF Sunblock Sunčana krema za cijelo tijelo za upotrebu Student na otvorenom

40ml Ljetna lica za sunčanje Snažna SPF Sunblock Sunčana krema za cijelo tijelo za upotrebu Student

KM 1.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Značajke : Naša krema za sunčanje izrađena je od visokokvalitetnih sastojaka i ekstrakata u premium formuli za njegu kože koju možete koristiti sa povjerenjem
Ključ za vježbanje sigurnog zaštite od sunca je zaštita i vlažnosti kože. Naša linija krema za sunčanje bez štetnih sastojka i pogodna je za sve tipove kože kako bi se osiguralo ugodan dan na suncu.
Ribally na sva područja kože, izbjegavajući okolo, 15 minuta prije izlaganja suncu. Za najbolje rezultate ponovo se prijavite nakon 80 minuta plivanja ili znojenja. Primjenite svaka 2 sata za maksimalnu zaštitu od sunca.
Dizajniran da ispuni vaše najzahtjevnije potrebe za njemom kože, ovaj dnevni serum radit će čuda na vašoj koži i osigurati mladežni izgled.
ako se suočite sa bilo kakvim problemima o našim proizvodima, molim vas Slobodno nas kontaktirajte, spremni smo za pomoć. Vaše probleme ćemo riješiti u što prije. Pokvari svoju djevojku, suprugu, mamu ili najbolji prijatelj. Izrada najboljih četkica za šminku za žene, mlade djevojke, tinejdžere i strašnu ideju poklona za bilo koju priliku.

Specifikacija

Izbor kupca