• Obnovljeno
Drveni zid Viseći ukrasni privjesak Lažni prozor Blackboard Poruka Odbora Zidni ukras Kafe bar Viseća ukras

Drveni zid Viseći ukrasni privjesak Lažni prozor Blackboard Poruka Odbora Zidni ukras Kafe bar Viseća

KM 2.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikal prodat brtv od Joybuy Marketplace Wood zid viseći ukrasni privjesak lažni prozor ukras za naboru za crtanje kafe bar viseći komad dekoracija :
Kvaliteta nakon - usluga Ako ne zadovoljavate našim proizvodima ili ako imate bilo kakvih pitanja, osjećajte se da nas kontaktirate. Radili bismo zadovoljavajuće rješenje za vaš problem.
Primjenjive prigode : Ove ručno rađene su posebno dizajnirane za može se široko koristiti u svakodnevnom ukraju, kao što su kuća, hotel, ured, restoran, kafić, bar Druga mesta. Oni mogu toplo pozdraviti u dolasku
lako ih je ugraditi, potpuno višekratno i pranje lako od trajnog ukrasa : Ovo su pouzdani, mirisni, izdržljivi, nisu lako deformirati ili suze. Pored toga, zbog dobre tehnologije i visokokvalitetnih materijala nisu lako izblijediti i mogu se održavati duže vrijeme
informacije o veličini : Ove vertikale su odgovarajuće veličine, dovoljno za goste da ih vide u sobi, Učinite svoj dom punim šarma i stvorite misterioznu atmosferu.

Specifikacija

Izbor kupca