• Obnovljeno
Gyouwnll Personalizirana početna narukvica Kružna tkana narukvica Dointy kružna šarm narukvica TOVEN Dužina Podesiva narukvica za muškarce Žene Djevojke

Gyouwnll Personalizirana početna narukvica Kružna tkana narukvica Dointy kružna šarm narukvica TOVEN

KM 3.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Personalizovano 26 početna narukvica Kružna tkana narukvica Kružna kružna narukvica Narukvica na narukvicu za muškarce Žene Djevojke
Karakteristike : Nakladnost sa slovom je savršen poklon za vašu porodicu, ljubavnicu i prijatelje Savršeno za plažu, bazen, surfanje ili bilo koja druga prilika u ljeto, sigurno će vam dati pohvale.
Ovo 26 inicija za srce može predstavljati vaše ime, ali može predstavljati i vaš ljubavnik i porodicu. Anklet je i dalje vrhunac kolokacije odjeće. Znači naši dainty srebrni naziv narukvice za predstavljanje vas ili vaših najmilijih.
Najbolji poklon Naša osjetljiva početna slovna kružna tkana narukvica je pakovana s ljubavlju. Savršen je poklon za vašu djecu, dijete, najboljeg prijatelja, kćerku, suprugu, mamu, muškarce, muža, dječake, brata, pa čak i bake. Srebrna narukvica je lagana i ugodna za nošenje.
Veliki poklon za rođendan, vjenčanica, dan zaljubljenih, Božić, majčin dan i ostali praznici, naborava za pisma za vašu porodicu, ljubavnicu i prijatelje.

Specifikacija

Izbor kupca