• Obnovljeno
Nakit u obliku nakita za žene za žene Srebrne ogrlice za žene A Z abeceda Početne ogrlice za ogrlice za tinejdžerske djevojke za žene bakra c

Nakit u obliku nakita za žene za žene Srebrne ogrlice za žene A Z abeceda Početne ogrlice za ogrlice

KM 14.99

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

8 oblikovanih resel srebrne početne ogrlice za žene srebrne ogrlice za žene A Z 26 Početne ogrlice za tinejdžere za djevojčice
Karakteristike :
Srebrne ogrlice za teen djevojke izrađene su od bakra, početnih ogrlica za žene srebrni nakit 8 oblikovanih tassel srebrne početne ogrlice ugravirano abecedom iz zveznice od z, 1kom šarm ogrlice, minimalizma, male privjeske od srca. Ova srebrna ogrlica je ideja za više puta, poput majčinog dana, dan zaljubljenih, božićnja, matura, vjenčanica, mladenci, djeveruše, događaj ili bilo koji drugi poseban događaj.
Početna ogrlica od 8 oblika za teen djevojke Dolazi sa dvostrukim lancem sloja, dužina ogrlice je 17,7 inča, produženi lanac je 2 inča. Ogrlice za tinejdžere.
Savjeti nakon ovih jednostavnih koraka, kako bi vaš nakit u svom stanju dugo vremena izbjegavalo s oceanskim morskim vodama, kozmetikom, parfemima, proizvodima za domaćinstvo itd. Ne preporučuje se nositi u tušem Poliranje krpe s vremena na vrijeme da se izbjegne tarming-a u vrećici za vazduh kada se ne koristi početna ogrlica je dobar poklon ogrlice, obavijestite je da je uvijek povezana s vama baš kao što nosi ovu ogrlicu koju ima tu ogrlicu koju ima Podsjetnik na njenu snagu i da ste uvijek tu za njenu porodicu, suprugu, kćerku, unuku, žene i djevojke, majku, prijatelju, neka zna da će ih zauvijek voljeti sa ovim elegantnim privjeskom.

Specifikacija

Izbor kupca