• Obnovljeno
Disney Princess Snjeguljica Bijela Tiana i Ariel Art Deco Style - Pamučna majica kratkih rukava za odrasle - prilagođeno-meka ružičasto

Disney Princess Snjeguljica Bijela Tiana i Ariel Art Deco Style - Pamučna majica kratkih rukava za odrasle

KM 2.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Službena disney roba
Disney Princess majice za djevojčice, dječake, žene i muškarce; Ženske majice Disney Princess; Muške majice Disney Princess; Dječje majice Disney Princess; Disney T majice za porodicu; Disney Princess Tee; DISNEY PRINCESS HOODIES; Snjeguljica, Tiana i Ariel, poput šarene slike iz knjige skroti, snježnih bijelih, tiana i Ariela pojavljuju se zajedno na ovom očarateljskom ilustriranom službenom teelu ili hoodieju Zvezde Disneyjeve voljene animirane filmove "Snjeguljica i sedam patuljaka", "princeza i žaba", i "mala sirena" čine ga sjajnim poklonom za disney princeze ili savršenu za izlet u Disneyland ili Walt Disney Svijet - Pošaljite višestruki i podudarajte se s prijateljima i porodicom za još više magije! Dostupno u mladosti i veličinama za odrasle.
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. 100% pre-smanjiti pamuk. Kratki rukovi za set. 3/4 "rebrani ovratnik. TAPENI vrat i ramena za izdržljivost.

Specifikacija

Izbor kupca