• Obnovljeno
Flower Posude na otvorenom Viseći lonac viseći lonac zeleni orhidejni kolica primenljiva lonca za cvijeće Viseće košarice viseći lončeni lančani cvjetni saksi za zatvorene biljke plastične zelene boje

Flower Posude na otvorenom Viseći lonac viseći lonac zeleni orhidejni kolica primenljiva lonca za cvijeće

KM 1.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Viseći lonac za cvijeće viseće zelene orhidere Primjenjivo košara viseći košarki viseći lanac visećih lonca
karakteristike : "Lijepa i praktična : ovi viseći sadnici, košare i lanci su prekrasno i praktično rješenje za suspenziju biljaka u srednjem zraku , stvarajući jedinstveni vizualni učinak
Svestrana upotreba : Ove viseće posude pogodne su za razne prigode, i unutarnji i vanjski, na balkonima, trijem i drugim lokacijama. Možete obustaviti različite biljke poput Ivoja u ovim saksijama.
uštedu prostora : Ovi viseći sadilice, košare i lanci mogu obustaviti vaše biljke u srednjem vazduhu, uštedu prizemlje. Možete obustaviti više lonca na isti lanac da biste stvorili vertikalni vrtni efekt.
Sigurno i pouzdano : Ove viseće košare i lanci izrađene su od materijala visoke čvrstoće i mogu snositi težinu suspendiranih biljaka. Oni su vrlo čvrst i pouzdani, tako da ih možete koristiti sa samopouzdanjem bez brige o postrojenjima koja padaju.
različiti stilovi : ove viseće košare i lanci dolaze u različitim stilovima, uključujući moderne minimalističke, europske klasične, retro industrijske i druge stilove .

Specifikacija

Izbor kupca