• Obnovljeno
Vrtlarstvo mangane čelične grablje za sadnju za sadnju višenamjenski sadnica grablje zamjenjiva bašta

Vrtlarstvo mangane čelične grablje za sadnju za sadnju višenamjenski sadnica grablje zamjenjiva bašta

KM 2.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis
Ovaj artikal je vrtlar mangan čelični grablje. Kao prijenosni alat, vrlo je pogodan za vrtove i zatvorene biljke. Savršeno za razne zadatke kao što su iskop, korenje, labavljenje tla, prozračivanje i transplantacija. To je odličan pomagač za oranje, berba, korenje, sadnja i rančiranje. funkcije
. -Kolor : crna
. -Materijal : manganski čelik
. - Popunite razne vrtlarne zadatke, poput kore, kopanja, transplantacije, zalijevanja, obrezivanja, labava itd. - Neka vam efikasno otpušta i širi tlo bez savijanja iznova i iznova. - zubi grablje su dovoljno čvrst, što bi moglo biti korisno raditi efikasnije. - Dobro odabrani premium manganski čelični materijal, pouzdan je i nije lako razbiti. - Ima jednostavan dizajn, ali vrlo praktičan u upotrebi, donesite vam mnogo pogodnosti.
Dovršite razne barne zadatke, poput kore, kopanja, presađanja, zalijevanja, obrezivanja, labavinja , vrtni vrtni alati, vrtlarstvo, kultivator Vrtni alat, motika korova, vrtna grablje, labavljenje grablje u tlu, vrtloga za uzgoj, sadnja cvijeća, rake za sadnju, bašteni ručni rake, rake za sadnju.

Specifikacija

Izbor kupca