• Obnovljeno
Simulacija hrane za ribu ključ ključ Privjesak privjesak za studente 'Ličnost Fun School Torba Ključni privjesak

Simulacija hrane za ribu ključ ključ Privjesak privjesak za studente 'Ličnost Fun School Torba Ključni

KM 3.23

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Simulacija hrane za ribu Ključni privjesak Privjesak za ličnost Studentskih ličnosti Privjesak za školske torbe - Karakteristike : Karakteristike :
Jednostavno instaliranje, potpuno višekratno i pranje lako - Zadovoljstvo zagarantovano bilo kakva pitanja, molim vas da se osjećate da kontaktirate s nama, a mi obećavamo do odgovora u roku od 24 sata Zadovoljstvo kupaca je ono što težimo za personalizirane ukrase : tradicionalna kombinacija blago zanimljivih i zanimljivih oblika i uzoraka, dodajući vizualni interes, sezonske scene i boje čine ukrase više. Vaše slike i tekst na The Decorations.
Izdržljivi ukras : To su pouzdani, bez mirisa, izdržljive, ne lako deformišu ili suze. Pored toga, zbog dobre tehnologije i visokokvalitetnih materijala nisu lako izblijediti i mogu se dugo održavati i ako želite dati poklone svojim prijateljima, ovaj poklon će biti najbolji izbor
Simulacija ribljeg ribe ključni privjesak učenike studentica ličnosti zabave školske torbe na ključu za ključeve automobila
materijal : pvc - boja : kao što slika prikazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu boju Razlika.

Specifikacija

Izbor kupca