• Obnovljeno
Tipka za lančana nakit Privjesak crtani viseći ornament za rezanje metala za dekor

Tipka za lančana nakit Privjesak crtani viseći ornament za rezanje metala za dekor

KM 5.71

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis
Lanac ključa je moderan, izdržljiv, praktičan, kreativan, sve ove prednosti. Želiš li privjesak sve ovdje. Usvojen od premium i finog metalnog materijala. To je jak i izdržljiv, može vam pomoći da vam dobro organizujete svoje ključeve. funkcije
. -Kolor : zlatni
. -Materijal : metal
. - Pažljivo polirano. Izdržljiv je i pogodan za dugo korištenje. Glamorozan prsten za ključeve sa sjajem dolazi s jedinstvenim dizajnom koji će vam dati dodani modni šarm . Samo će učiniti da vaš svakodnevno mora prenijeti ljepše i modernije ,. Također će također pomoći u sprečavanju nekoga da slučajno hvata vaše ključeve . - Glamurozni prsten za ključeve sa sjajem dolazi s jedinstvenim dizajnom koji će vam dati dodani modni šarm. - Smešno, dobri ukrasi za ključ i torbu itd. Pokazuje vašu ličnost savršeno. - Praktični i kreativni dizajn osigurat će praktičnost i popularnost prstenastih prstena.
Privjesak za taster, privjesak za torbicu, privjesak za ključeve, privjesak za ključeve, privjesak za ključeve, privjesak za ključeve, privjesak za ključeve, privjesak za ključeve za Ključ, ključna kopča.

Specifikacija

Izbor kupca