• Obnovljeno
Rukavice od jelena uzorak zadebljane rukavice Pletene zimske rukavice za žene ELK Print puni biciklistički ručni rukavi s dodirnim prstima sa

Rukavice od jelena uzorak zadebljane rukavice Pletene zimske rukavice za žene ELK Print puni biciklistički

KM 3.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje Manshan mrežom iz Joybuy Marketplace Opis :
naši svestran i stilski ručni zaslon za dodirnu i elegantne jelene! Ove su rukavice dizajnirane da vas zadrže i ugodne tokom hladnih zimskih mjeseci, dok vam omogućava da ostanete povezani sa svojim uređajima.
izrađen zadebljanim materijalom, ove rukavice pružaju odličnu toplinu i izolaciju, osiguravajući da vam ruke budu ugodne čak i u najhladnije temperature. Palac i kažiprst ovih rukavica izloženi su, čineći ih savršenim za pisanje ili kucanje na vašem pametnom telefonu ili tabletu bez ikakvog gnjavaže.
izrađen od visokokvalitetnog imitacije kašmire, ove rukavice su nevjerojatno meke i nježne na vašoj koži. Elastična priroda tkanine osigurava fit, pružajući maksimalnu udobnost i fleksibilnost.
koji sadrži podobnu obrazac jelena, ove rukavice dodaju dodir slatkoće i romantike na vaš zimski ansambl. Bilo da se krećete u školu, provodite vrijeme sa porodicom, idemo na otvorenom ili jednostavno šetali niz ulicu, ove rukavice su prikladne za sve prilike.

Specifikacija

Izbor kupca