• Obnovljeno
Šešir šal rukavice set dugih šala i rukavice za dodir za žene za žene Meke toplo za zimski poklon

Šešir šal rukavice set dugih šala i rukavice za dodir za žene za žene Meke toplo za zimski poklon

KM 2.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Za kućni život
Super ugodni materijali, u hladnoj zimi mogu pružiti vrlo dobre toplotne performanse za vas dok se odmarate kod kuće. Zimski sportovi na otvorenom
Izvrsno za aktivnosti na otvorenom kao što su planinarenje, trekking, hodanje psa, biciklizma, vožnje, trčanja, kampovanja, skijanja, snowboardinga, kampiranja i tako dalje. Zagrijavanje u klasičnom stilu sa ženskim hladnim vremenskim šeširom, rukavicama, šalnom setom. Savršeno za preuzimanje bilo koje aktivnosti na otvorenom. Jedinstveno hvala što daje, božićni pokloni ili novogodišnji pokloni da ugodno svoju obitelj i prijatelje ovaj odmor. To je i sjajan poklon za sebe!
Ono što ćete dobiti : dobit ćete 1 komad bebinog šešira, 1 par rukavica i 1 komad pločenog šal; Za vas su dostupne različite boje, možete odabrati željenu kupovinu boje. Meka i komforno : pleteno kvalitetnom tkaninom, set bebine, rukavica i šalca je mekan i lagan, pogodan za upotrebu telefona bez uklanjanja rukavica. Držite toplo : set zimskog pribora može se oduprijeti vjetru, zadržati glavu, vrat, lice i ruke, držati vam tople i udobne u hladnim zimama, možete ih nositi zajedno ili odvojeno, prikladno i korisno za nošenje.

Specifikacija

Izbor kupca