• Obnovljeno
Etereauty Sports Court Featherhion Phoephionship Trofejni metalni trofeji za školske događaje

Etereauty Sports Court Featherhion Phoephionship Trofejni metalni trofeji za školske događaje

KM 5.14

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis
r Tražite osjetljiv i izdržljiv sportski trofej za ove učesnike? Ovaj predmet je sportski trofej. Napravljen od metalnog materijala za izdržljivu i dugotrajnu upotrebu. To je prekrasan nagradni metalni trofej. Njegov sjajan za školski sportski dan, sportski događaji ili bilo kakvo takmičenje koje treba nagraditi. funkcije
r. - Boja : zlatni. - Materijal : metal. - Veličina : oko 9 x 9 x 32,5cm. - izrađen od metalnog materijala za izdržljivu i dugotrajnu upotrebu. - Pobjedniku je trofej dobra nagrada, a to je predstavnik časti i veliki napori. - Savršeni sportski tematski sastavlja za timove i učesnike!
r. - za sportsku takmičaru. - Vrlo osjetljiv i lijep, prenosiv i praktičan. - Topli savjet : Poštovani kupca, zbog efekta rasvjete, monitori svjetline, ručno mjerenje itd. Mogli bi postojati neke male razlike u boji i veličini između fotografije i stvarne stavke. Iskreno nadam se da možete razumjeti! Hvala ti! 1 trofej. Napravljen od metalnog materijala za izdržljivu i dugotrajnu upotrebu.

Specifikacija

Izbor kupca