• Obnovljeno
Wrea Women Yoga Pokretanje glave za glavu Sport Elastična mekoća za kosu za kosu uskim proklizavanjem kose za glavu kocka

Wrea Women Yoga Pokretanje glave za glavu Sport Elastična mekoća za kosu za kosu uskim proklizavanjem

KM 6.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis :
Izdržljiv materijal : Traka za glavu je izrađena od vrhunskog materijala od krpe, što je otporno na habanje i izdržljivo dugačko korištenje. Jednostavan stil : Uska traka za glavu dolazi sa čvrstim izgledom, koji je pun jednostavne ljepote. Elastična : Traka za glavu je elastična, što je lako staviti i skinuti, dajući vam ugodno iskustvo nošenja. Savršen poklon : Traka za glavu može se poslati kao savršen poklon za vašu ženu, sestru, ljubavnicu, majku na festivalu. Opsežna primjena : Traka za kosu je pogodna za jogu, trčanje, sportski, svakodnevno odjeću i tako dalje. Specifikacija :
. Materijal : krpa. Boja : fluorescentna narandžasta / fluorescentna žuta / ruža crvena / crvena / ružičasta / siva / zelena / plava / kraljevska plava / ljubičasta / bijela / crna. Perimetar : cca. Napomena :
. Možda postoji nekoliko izobličenja boja zbog različitih računarskih rezolucija. Možda postoji mala greška zbog različitih mjerenja ruka. Paket uključuje :
.
Elastična : Traka za glavu je elastična, što je lako staviti i skinuti, pružajući vam ugodno iskustvo nošenja.

Specifikacija

Izbor kupca