• Obnovljeno
Yasu Rhinestone Nail Art Sparkull 3D Nail Art Rhinestones Kreirajte elegantne dizajne sa visokokvalitetnim staklenim priborom za nokte za DIY

Yasu Rhinestone Nail Art Sparkull 3D Nail Art Rhinestones Kreirajte elegantne dizajne sa visokokvalitetnim

KM 5.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje Yasu iz Joybuy Marketplacea Opis : Naši pribor za nokte, posebno naša zapanjujuća zbirka noktiju za nokte. Ovi 3 D rhinestones savršeni su za stvaranje podebljanih i stilskih dizajna noktiju koji sigurno privlače pažnju i zavisti od onih oko vas.
Napravljeno od visokokvalitetnog stakla, ovi Rhinestones imaju odličnu tvrdoću i transparentnost, osiguravajući da prekrasno sjaju kada ih svjetlost pogađa. Lako se mogu prijaviti na prirodne i umjetne nokte, a mogu se sigurno fiksirati bilo ljepilom za nokte ili redovnim ljepilom.
s raznim oblicima, uključujući i rješenje dijamanta, okrugla, strelica, okrugla, strelica, ovalna, markiza, dinja i kapljice, mogućnosti za stvaranje jedinstvenih i privlačnih dizajna su beskrajne.
Ali to nisu sve! Ovi svestrani rhinestones mogu se koristiti i za pletene zateme poput šminke za oči, umjetnost tijela, ukras mobilnog telefona, vjenčanica, računala, čestitke, čaše, i još mnogo toga.

Specifikacija

Izbor kupca