• Obnovljeno
Blusher Halo Dyeing lažni nokti Jednostavna aplikacija Lažni nokti za djevojke Angažovanje ručne ukrašavanje Jelly ljepilo

Blusher Halo Dyeing lažni nokti Jednostavna aplikacija Lažni nokti za djevojke Angažovanje ručne ukrašavanje

KM 1.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Značajke :
Sef i praktičan : Ovi lažni nokti su izdržljivi i mogu dugo trajati normalnom pažnjom. Napravljeni su od visokokvalitetnog materijala za smole, bez prirodnih noktiju i uklanjanja su besplatne, moraju biti sjajne mogućnosti za kućni diy manikir i hitan sastanak. Dovoljno za vaše brojne potrebe : dobit ćete 24 lažne nokte u različitim veličinama I obrasci, tako da postoje dovoljno umjetnih noktiju kako bi zadovoljili vaše potrebe i razne DIY Umjetničke zahtjeve za noktiju.
Instalirajte nokte za djevojčice : Nema više vremena sušenja. Uz ove štampe na noktima više nećete imati razmaza ili mrlje. Kvalitet salona rezultira za nekoliko minuta kod kuće. Dobijte savršenu manikuru svaki put, ni u jednom trenutku sa ovim setom lažnih noktiju.
Povoljan dizajn : Naši lažni nokti dizajnirani su s lijepim stereo jednim ukrasom i premium biserom, ornamentom, osjetljivim i velikodušnim, izvrsnim i klasičnim, mogli su Uskladite svoju odjeću i ukrasite svoj okus i stil.

Specifikacija

Izbor kupca