• Obnovljeno
Manikura mrtva olovka za omekšavanje kože pilići masažne kremene kreme za zaštitu za nokte manikura Specijalna olovka za olovke 10ml

Manikura mrtva olovka za omekšavanje kože pilići masažne kremene kreme za zaštitu za nokte manikura

KM 7.07

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje garfield-om iz Joybuy Marketplace-a Manikure mrtva olovka za omekšavanje kože pilići krem ​​za zaštitu za nokte manikura Specijalna olovka 10ml
Karakteristike : < Br> Ova specijalna olovka za zasnovana je na pažljivo odabranim prirodnim sastojcima i postrojenjima za aromatično spa iskustvo u udobnosti vašeg doma.
Cuticle Aktivacija posebne olovke jedinstveno je prirodno bogato ulje koje štiti i njeguje suhe, krhke, pukneći , nokti i koža.
koji su izradili ljepote i umjetnici, za umirenje i omekšavanje kože zajedno sa vađenjem postrojenja, jedan od prirodnih hidriranih poteškoća koji pomažu u držanju perchive kože hidratantno. kutike, dodavanje potrebnih mekih u svoje manikirske usluge. Potrebno je na norreu i dodatak hranjivim sastojcima potrebnim za više noktiju.
Njegova lagana i duboka prodorna kreirana je iz visokokvalitetne prirodne hladne ulja i za pružanje hidratacije koje pune i ojačaju kutikule i nokti.

Specifikacija

Izbor kupca