• Obnovljeno
Skice za čišćenje kože celulozno lica sponžva u obliku slova srca

Skice za čišćenje kože celulozno lica sponžva u obliku slova srca

KM 2.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Nježno čišćenje : Ova spužva na licu izrađena je od celulozne materinke i izdržljiv je, meka i glatka, idealna za čišćenje i masiranje kože
Više funkcija : Ovaj estetični pribor ima različite funkcije, uključujući i za čišćenje ulja i osvjetljavajući boju kože.
Duboko čišćenje : Ovaj jastučići za čišćenje lica ima snažnu apsorpciju vode, može se brzo proširiti nakon apsorpcije vode, povećati elastičnost, mekanu teksturu i očigledno posljedice za pranje. Ovo je spužva za čišćenje kože za višekratnu upotrebu. Korišteno se već više puta ručnim pranjem i sušenjem zraka.
Lijepi poklon : Ovo je valjak za piling idealan sredstvo za uklanjanje šminke i može se dati i kao poklon porodici i prijateljima.
Spužva za uklanjanje šminke
Materijal : celulozna spužva - boja : ružičasta plava ljubičasta : 15,5 × 10 × 1,1cm / 6,10 × 3,93 × 0,43 inča - Popis pakiranja : 10 komada Spužva za uklanjanje šminke
< Br> 10 komada Spužva za uklanjanje šminke : Ova spužva na licu izrađena je od celulozne spužve i izdržljiva je, meka i glatka, idealna za čišćenje i masiranje kože : Ovaj estetski snabdevanje spužva ima različite funkcije, uključujući čišćenje pore, uklanjanje viška ulja i osvjetljenja boje kože .

Specifikacija

Izbor kupca