• Obnovljeno
Promjena boje ruž za usne Voda hidratantni džep Aloe Lip Dye Dugotrajni sjaj za usne Lagani hidratantni sjaj za usne za suhe i paljevene usne 4ml

Promjena boje ruž za usne Voda hidratantni džep Aloe Lip Dye Dugotrajni sjaj za usne Lagani hidratantni

KM 4.99

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Promjena ruž za ruž za usne Voda hidratantni džep Aloe Lip Dye Lagana hidratantna sjaja za usne za suhe i paljevene usne 4ml :
za tetovaže Boja usana : Dizajnirana za anđele koji žele lopaticu izblijedjele svakodnevne boje koja ostaje istina i iznutra i izvana Naša usna se na početku osjeća vlažnom, ali se pretvara u neprimjereno izmiješanu satensku završnu obradu!
glatka, lagana boja : hidratantni sjaj za usne sadrži hranjive sastojke na usne. Naš jedan sloj hidratantni sjaj za usne dobit će vam preko dana bez isušivanja, držeći se usne hidrirane.
dugotrajni satensku završnu obradu : lagan sjaj za usne, visoko intenzivni pigmenti za ublažavanje i posljednjeg dana. < Br> Ovaj hidratantni ruž za usne izgleda hidratantno, a čvrsto za neočekivani saten. Hidratantna formula pomaže da se lako ne protrlja, stvarajući savršeno poljupne usne!
Jednostavno prijaviti : Držite usne koji izgledaju svježe cijeli dan dugačkim sa našim sjajem za usne. Dolazi s fleksibilnim aplikatorom koji se pričvršćuje na poklopac.

Specifikacija

Izbor kupca