• Obnovljeno
Organizator za pohranu odjeće Kante za skladištenje od velikog kapaciteta za skladištenje odjeće za debele tkanine Posteljina

Organizator za pohranu odjeće Kante za skladištenje od velikog kapaciteta za skladištenje odjeće za

KM 1.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Značajke :
Svestrano sredstvo za pohranu : Naša kante za pohranu odjeće pružaju svestrano rješenje za organiziranje vaše garderobe Sjajnim dizajnom, maksimiziraju skladišni prostor i drže vašu odjeću uredno organizirana.
Prostrani i izdržljiv : Organizator odjeće garderoba nudi veliku košaru za skladištenje kapaciteta, što vam omogućava da pohranjuje debele deke, posteljinu, odjeću, odjeću, prekrivače, jastuke, Deke, igračke i još mnogo toga. Napravljen od čvrste organizacijske tkanine, on osigurava dugotrajnu izdržljivost.
ispod skladištenja kreveta : Naš prostor za odlaganje u krevetu posebno je dizajniran tako da se uklopi ispod vašeg kreveta, koristeći često neiskorištene prostoru. Pruža pogodan rešenje za pohranu za vaše stvari, držeći ih iz vida i oslobađanja vrijednog prostora na površini.
Uredni i uredni : Držite svoj životni prostor bez poklopca sa ovim kanti za pohranu odjeće koji vam pomažu u uredno uređuju odjeću, prekrivače , ćebad i druge predmete, olakšavajući pronalazak onoga što vam treba.

Specifikacija

Izbor kupca