• Obnovljeno
Kancelarijski katedrijski jastuk za gužve za tanke mekane plišane jastuke za neklizajuće jastuke Komforne stolice Poklopac sjedala sjedala CH

Kancelarijski katedrijski jastuk za gužve za tanke mekane plišane jastuke za neklizajuće jastuke Komforne

KM 76.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Kancelarijski jastuk za tanke mekane jastuke za plišane sjedala za neklizajuće stolice Komforne stolice sigurnosni pokrivač sjedala sjedala za stolice za kućnu kancelariju
materijal - izrađen od plišanih i poliesterskih vlakana, ali ugodno i meko Pogodno za sve sezone, posebno ljeto
meko i udobno - pahuljasto, meko, udobno i prozračno, odlično deko savršeno za kućnu kancelariju. Savršeno prekrivanje čini ga izdržljivim. Savršeno je za bilo koje sjedište, uredska stolica, blagovaonica, dvorište na terasu, kuhinjski stolac, invalidska kolica, auto ili kamionski sjedalo, itd.
Neklizaju - postoje za vezanje na stolici, ne -Slip se ne pomera. Jednom vezan, zadržat će stabilan i nikada se ne smirivati.
Lako čišćenje - preporučuje se pranjem ručnim ili nježnim strojem na temperaturama ispod 30
kancelarijskim jastucima za tanke meke jastuke za plišane sjedala za ne- Količine klizne stolice Udobne stolice Poklopac sjedala sjedala sjedala sjedala za stolice za kućni uredski materijal - izrađen od plišanog i poliesterskog vlakana, koji nisu gusti, već udobni i meki.

Specifikacija

Izbor kupca