• Obnovljeno
Komplet za vez europski stil za žene najbolja prijateljica kćer mama šivaći alat za šivanje diy odjeće šivanje tkanina e

Komplet za vez europski stil za žene najbolja prijateljica kćer mama šivaći alat za šivanje diy odjeće

KM 12.60

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Značajke :
Svaki jedinstveni dizajnerski uzorak - naš komplet za pokretanje križa dizajniran je s unaprijed ispisanom tkaninom, koji će pružiti veliku pomoć za početak. Uzorak je izrađen od posebne topive tinte, što vam omogućava da ga lako operete nakon završetka projekta, ali imajte na umu da ne dodirnete vodu prije završetka, u protivnom će uzorak nestati. Uzorak je originalni dizajn.
Sadržaj paketa-1pc imitacija bambusovog veznog obruča, 1pc pamučna ispisana krpa, dovoljno obojenih navoja, veznih igle, engleske upute, kako bi vam pomogao da završite prekrasan vez .
jednostavno Za upotrebu - ovaj komplet savršen je za početnike koji su prvi put pokušavali vezenje ili za stare stručnjake koji traže unaprijed izrađene dizajne. Ovaj obrazac zahtijeva nekoliko osnovnih uboda, koje su detaljno objašnjene u priručniku.
široko korišteno - ovaj moderni komplet za vez može dodati dodir svijetle boje u vaš dom ukras, možete ga koristiti i kao rođendan ili božić Poklon, ili kao poklon za majstore za majstore .

Specifikacija

Izbor kupca