• Obnovljeno
Metalni kaiš straža Zvjezdani nebo Ženski sat Narukvica sa kremenskim kretanjem svjetlosnog biranja Modni modni metalni sjaj

Metalni kaiš straža Zvjezdani nebo Ženski sat Narukvica sa kremenskim kretanjem svjetlosnog biranja

KM 1.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje Manshan mrežom iz Joybuy Marketplacea Opis : Naš set narukvice naših sat, savršena kombinacija stila i funkcionalnosti! Ovaj set uključuje zapanjujući sat, odgovarajuću narukvicu i prekrasnu kutiju za čuvanje.
Naši sat sadrži elegantan metalni remen koji dodaje dodir elegancije na bilo koju odjeću. Ne samo da izgleda sjajno, ali to osigurava i ugodno uklapanje za cjelodnevno trošenje. Svojim kretanjem kvarcnog pokreta se možete osloniti na precizno vrijeme, osiguravajući da ruke uvijek prikazuju tačno vrijeme.
Što se postavlja ovaj sat je njezino zvjezdano nebo biranje svjetlosnim svjetlom. Dodaje dodir magije i jedinstvenosti za zglob, čineći ga posebnim.
Odgovarajuća narukvica ukrašena je lančanim zvijezdama, dodajući moderan i lijep element vašem ukupnom izgledu. Bilo da se oblačite za formalnu priliku ili idete na povremeni izgled, ovaj svestrani sat može bez napora dopuniti bilo kakvu odjeću, prikazujući vaš besprijekoran ukus i pojačanje samopouzdanja.

Specifikacija

Izbor kupca