• Obnovljeno
Čisti kožni sat pojas unise kožne kaiševe kaiševa za sat Clap Watch remen za ručni sat crni

Čisti kožni sat pojas unise kožne kaiševe kaiševa za sat Clap Watch remen za ručni sat crni

KM 0.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis
r Ovaj remen za sat koji je napravljen od vrhunske kože od jake izdržljivosti moglo bi udovoljiti vašem ukusu za to. Ovi kaiševi u stilu su teški sa glatkim ivicama za trajnu udobnost. Možete uživati ​​u sebi bez brige dok vježbate sa ovim elegantnim i izdržljivim bendom Watch-a. funkcije
r. - Materijal : koža. - Veličina 18mm : oko 19x2x0,46 cm. - Premium kožni materijal s maksimalnom izdržljivošću za izdržljivu i dugotrajnu upotrebu. - Ergonomski oblik sa glatkom teksturom i bešavnim zavarivanjem za udobno nošenje. Ne boli i ogrebotine za vašu kožu. - Metalna kopča vrhunske klase sa snažnom izdržljivošću. Izgledaju vrhunsko i šik za prekrasnu zamjenu benda Watch. - Jednostavno se instalirate. Pogledajte sat i opseg sigurno povezan.Perfektno utakmicu sa većinom sata. - Za zamjenu stare ili oštećenog remena za sat.
Lista pakiranja : 1 x Premium kožni materijal sa maksimalnom izdržljivošću za izdržljivost i dugotrajnu upotrebu . Ergonomski oblik sa glatkom teksturom i bešavnim zavarivanjem za ugodno nošenje.

Specifikacija

Izbor kupca