• Obnovljeno
Zečji skakački ušni šešir lijep pokretni ušni šešir plišani šešir za zabavu

Zečji skakački ušni šešir lijep pokretni ušni šešir plišani šešir za zabavu

KM 7.50

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje izvoru iz Joybuy Marketplace-a Ovo je kapu za uši za zeko sa uhom uho, koji se proizvodi s premium plišanim materijalom, izdržljivim i dovoljno praktičnim za upotrebu. Savršeno za zimu, proljeće, jesen za haljinu, pliša može zaštititi vašu glavu. Ovaj se šešir može koristiti ne samo za nošenje stranke, već i kao pomoć za snimanje slika. Karakteristike
. - Materijal : pliš. - proizvedeno s premijskim plišnim materijalom, izdržljivim i praktičnim za upotrebu. - Savršeno za zimu, proljeće, jesen za haljinu, pliša može zaštititi vašu glavu. - Ovaj se šešir može koristiti ne samo za nošenje stranke, već i kao pomoćno za snimanje slika. - Uho se može kretati, vrlo kreativno i ujednačenu veličinu pogodna je za većinu ljudi. - Učinite te ljepšim i divnijim, impresionirajte svoje prijatelje.
Proizvedeno s premijskim plišnim materijalom, izdržljivim i praktičnim za upotrebu. | Savršeno za zimu, proljeće, jesen za haljinu, pliša može zaštititi vašu glavu.

Specifikacija

Izbor kupca