• Obnovljeno
Božićna zabava isporučuje božićne torbe s ručicama bagmultifunkcionalne božićne torbe za poklone zamotavanje trgovačkih potrepština isporučuje božićne ukrase b

Božićna zabava isporučuje božićne torbe s ručicama bagmultifunkcionalne božićne torbe za poklone zamotavanje

KM 0.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas, primijetio je da ovaj artikal prodaje Yuanyi iz Joybuy Marketplace-a Torbe za božićne točke s ručkama Bag Multifunkcionalne božićne torbe za poklone Ambalaža za kupovinu potrepštine za zabave
Raznolikosti privlačnih uzoraka : Torbe za božićne zabave dolaze u različitim božićnim uzorcima kao što su Djed Mraz, Snowman, medvjed i još mnogo toga. Boje i obrasci za božićne teme čine u privlačnim očima i slatkišima, dovoljno osjetljivim da bi poklon kutije i dječake voljeli, ili lijepe ukrase za neke božićne zabave.
Materijal : Napravljen od netkane tkanine. Torbe za božićne tote su dovoljno čvrste da nose poklone s manje rizika od suze. Možete zamijeniti svoje smrdljivo torbe sa ovim super elegantnim.
Veličina i sadržaj paketa : Svaka torba mjeri 32,5 × 25 × 17cm / 12,8 "× 9,8 " × 6,7 "". Dovoljno su veliki da drže predmete poput bombona, kolačića, čokolade, karata, pa čak i kutija za cipele. Izvrsno za omotavanje. Lijepo upakovan kao poklon vašim susjedima, učiteljima, prijateljima, kolegama itd.

Specifikacija

Izbor kupca