• Obnovljeno
Set Nova godina zastava Novogodišnje ukrašavanje Strana isporučuje novogodišnji baner papira

Set Nova godina zastava Novogodišnje ukrašavanje Strana isporučuje novogodišnji baner papira

KM 2.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis
Novogodišnji baner stranke sa slovima, veliki ukrasni znak za novogodišnju zabavu. Možete obustaviti ovaj banner za zabavu na svom domaćem zidu,. Strop, prozor ili bilo gdje za dodavanje više svečanih osjećaja, čineći svoju novu godinu razlikuje od drugih. Prilično i šik, zastava je s velikim ukrasnim efektom. funkcije
. -Materijal : papir. -Size : O 15. - Ovaj proizvod proizvodi se sa dobrim materijalom, posebnim i jedinstvenim za dugu upotrebu. -Najam ovog vijenca na ulazu, na zidu, iznad kamina, širokih aplikacija itd. -Prodajte novogodišnje ukrašavanje zabave, pozadinu fotografija za snimanje mnogih značajnih fotografija. - dvorište, porodična zabava i drugi savršeni ukras, za dodavanje radosti i svečane atmosfere. -Pričible za zabavu. Dodajte eleganciju i ljepotu u svoj dom ili zabavu.
Lista pakiranja : 1 set x Baneri Ovaj proizvod proizvodi se sa dobrim materijalom, posebnim i jedinstvenim za duže vrijeme. Viseći ovaj venac za baner preko ulaza, Na zidu, iznad kamina, širokih aplikacija itd.

Specifikacija

Izbor kupca