• Obnovljeno
Sequin Božićna čarapa za božićno drvce Viseći privjesci 19in ukrasi ukrasa

Sequin Božićna čarapa za božićno drvce Viseći privjesci 19in ukrasi ukrasa

KM 1.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Značajke
1 Vrhunski kvalitetan materijal : izrađen od visokokvalitetne tkanine s manžetom od krzna, ova lijepa božićna čarapa je meka i izdržljiva, možete ga koristiti iznova i iznova.
Dizajn božićne čarape izrađene su od visokokvalitetnih šljokica i umjetnog krzna s čvrstom visećim petljom kako bi se osiguralo sigurno i lako, pjenušava, ako visite malu lampu na njemu, hoće li Budite sjajniji. Vrlo je moderan i može ih koristiti djeca i odrasli.
Savršena veličina : 8 inča na manžetni i 19 inčni l ugao do nožnice, puno prostora za male poklone, dobrote, bombone, čokolade, male poslastice, poklon kartice, putnike, igračke, ukrasi itd. Klasični božićni dekor : čarapa daje šarm vintage božića, svečane detalje su sigurni da će poboljšati prazničnu dekorativnu temu, dodaje poseban dodir vašem odmoru. Na skladištu je odličan kućni dekor koji će se objesiti na božićno drvcu, kaminu, prozoru, mantl ili bilo koji mesto koje želite ukrasiti. Modni božićni pokloni : slatke baterije : Možete staviti bombone, čokolade, prezentačke kartice, igračke, poklone i mnoge male predmete u čarapu i objesiti ga na odgovarajuća mjesta, dajte svojoj porodici i djeci iznenađenje.

Specifikacija

Izbor kupca