• Obnovljeno
Prijenosni USB češalj za ispravljanje kose i ravnanje savitiranje dvostruke namjene Putujući putnu košulje mini frizerski češalj Green Green

Prijenosni USB češalj za ispravljanje kose i ravnanje savitiranje dvostruke namjene Putujući putnu košulje

KM 2.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Prijenosni češalj za ispravljanje kose i uvijanje dvostrukoj namjeni Putujući putnu kosu ravnalo mini frizerski češalj kose
Značajka :
Savršena kombinacija češalja i ispravljača idealna je za sve tipove kose Koristite četku za ispravljanje da biste prirodno češljali i glađu kosu, uštedite puno vremena.
Ovaj multifunkcionalni češalj za oblikovanje dizajnirao je frizerski profesionalci. Zbog preciznih svojstava, može lagano oblikovati kratka i duga kosa, debela i tanka kosa i pružiti dugotrajne rezultate. Rotirajuće kabl od 360 ° C može vam pomoći da ga koristite u bilo kojem uglu bilo kada, bilo gdje.
Naša četka za ispravljanje može doći do maksimalne temperature od 190 ° C u samo 3 minute. Školjka se grijala ravnomjerno, a zbog dvostrukog zaštitnog uređaja, školjka će se osjećati samo toplo, možete izbjeći opekotine na licu i vlasištu i na tablici.
s ovim vrućim češaljnim željezom, možete Jednostavno stvorite prekrasne kovrče. Nemojte koristiti druge curling proizvode za uvijanje kose.

Specifikacija

Izbor kupca