• Obnovljeno
Trake za rezanje kose silikonska kosa Vodič za obrezivanje za kosu koji se može praviti samo za šišanje za šišanje kuće Podesiva DIY alat za rezanje kose za kućište za kosu za kosu

Trake za rezanje kose silikonska kosa Vodič za obrezivanje za kosu koji se može praviti samo za šišanje

KM 2.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Popis dijelova :
4 x Osvetljenje za rezanje kose
Označite opis :
[bend za šišanje kose] Ova šipka za rezanje kose može se koristiti za obrezivanje kose i za pomoć u stvaranju različitih frizerskih stilova više Brzo i jednostavno
[kvalitetan silikonski materijal] Ova traka za rezanje kose izrađena je od visokokvalitetnog silikonskog materijala, koja može izbjeći lijepljenje kose. Mogu se praviti i bez napora čistiti.
[Podesiva duljina] Dizajnirana je s uključivanjem dizajna, lako je podesiti duljinu prema opsegu glave i pogodno za većinu ljudi. Odjavljene veličine je 69-71cm.
[jednostavan za upotrebu] Jednostavno se krećete duž benda i vaš će vam britvica smanjiti kosu ispod benda, koji besprijekorno djeluje s drugim alatima za rezanje kose kod kuće.
[Početna samoodručna traka] Ova pruga za kliping za kosu dobar je dodatak vašem kosu za kosu kod kuće. Paket uključuje 4 trake za rezanje kose (crvena, plava, zelena, crna). S ovim kompletom možete smanjiti broj izleta u brijačnicu, štedeći svoje vrijeme i novac.

Specifikacija

Izbor kupca