• Obnovljeno
Gravity Design Comb Sklopivi 3D štampanje Gravitaciono češalj antistatički alat za protuučenjak za žene za žene prenosive

Gravity Design Comb Sklopivi 3D štampanje Gravitaciono češalj antistatički alat za protuučenjak za žene

KM 5.29

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikal prodao HES od Joybuy Marketplace Opis : Naši inovativni i elegantan češalj! Ovaj češalj dizajniran je sa zarobljenim žuto-zelenim ljubičastom shemom boja koja je sigurna u privlačenju svih pažnje. Gravitacijski dizajn omogućava lako otvaranje i preklopivši samo svjetlošću, što ga čini nevjerojatno pogodnim za pohranu. Pozdravi se zapetljana kosa s ovim češljem koje jednostavno za upotrebu koji bez napora ostavlja i zaglađuju vaše brave. Njegova mala i prenosiva veličina čini ga savršenim za putovanja, osiguravajući da vam kosu možete sačuvati sjajno u pokretu. Bez obzira da li se ponašate sa sobom ili tražite idealan poklon, ovaj češalj je obavezan dodatak. Svojim jedinstvenim dizajnom i funkcionalnošću, savršen je za sve koji žele držati svoju kosu koji izgledaju sjajno bez ikakvog gnjavaže. Naručite sada i doživite praktičnost našeg inovativnog češama!
Češalj : Materijal : plastika : Proizvod Kategorija : Frizerski češalj : Karakteristike : Gravity Detalji, detaljnije veličine : < Br> L : 20cm po 7,87, Š : 3cm po 1,18, h : 3cm po 1,18 (približno)
Napomene :
Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja predmeta može biti malo drugačija Sa slike.

Specifikacija

Izbor kupca