• Obnovljeno
Plastični TV zaslon za pohranu Skladištenje TV polica Polica za ekranu računara

Plastični TV zaslon za pohranu Skladištenje TV polica Polica za ekranu računara

KM 1.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis
Na našoj Office Desktop ima previše stvari, teško je. Nađite male predmete iz neurednih stvari, dakle, ovo. Prikaz računara povišena polica je odlična. Pomoćnik za organizovanje malih predmeta, poput naočala, ključeva, olovke,. Daljinski upravljač i mnoge druge stvari. funkcije
. - Materijal : plastika. - Veličina : 21. - Polica se može primijeniti za vrh ekrana, a zatim na njega stavite neke predmete. - Jednostavno za ugradnju i uklanjanje s podesivim dizajnom, samo podesite i. Pronađite pravilan ugao, a zatim instalirajte na TV, ekranu računara, sačuvajte. Mnogo vremena i energije. - izrađene od materijala, izdržljivog i sigurnoj upotrebi dugog vremena. - Sa finom izradom, nije lako nositi i suziti, vrlo praktično u upotrebi. - Nema potrebe za instaliranjem.
Polica se može primijeniti za na vrh ekrana, a zatim na njega stavite neke predmete . jednostavno za ugradnju i uklanjanje podesivim dizajnom, samo prilagodite i pronađite pravilan kut, a zatim Instalirajte na TV-u, ekranu računara, uštedite puno vremena i energije .

Specifikacija

Izbor kupca