• Obnovljeno
Balance za ljuljanje kuglične tone čelične fizike Pindulum lopta za ukrašavanje stola Zabavna igračka

Balance za ljuljanje kuglične tone čelične fizike Pindulum lopta za ukrašavanje stola Zabavna igračka

KM 1.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Karakteristike : 1 Napravljen od kvalitetnog materijala ima visoku gustoću i dobru žilavost, glatku i glatku površinu, glatko pisanje; Metalni ivica, ne boli ruke; Metalna kopča, čvrst i neklizajući papir. Drvena ploča skica, glatka i ravna površina, visoka čvrstoća, bez deformacije, antikorozije i otpornosti na pad, lako se nose. Nadogradite vodootpornu tkaninu, ne plašite se mokri, dugog radničkog vijeka. Ova ploča za skicanje uživo je lagana i prenosiva, s dizajnom ramena, a savršen je izbor za nošenje ploče za skiciranje s vama. Ova ploča skica pogodna je za slikarske profesionalce, studente i entuzijaste, odličan je poklon za njih.
Obavijest : 1.Actual color may be slightly different from the image due to different monitor and light effect< span style="color : red">2.Please allow 1-3cm deviation due to manual measurement              Description : Materijal : drvo
Veličina : 6k : 35 * 45cm
8 K : 30 * 40cm Balansiranje kolijevčanja kuglične tone kolijevke čelične fizike klatno kugla za ukrašavanje stola Zabavna igračka.

Specifikacija

Izbor kupca