• Obnovljeno
Pogonski prostor za pohranu, prozirna zaštita tvrdog diska Bo prijenosna non klizanja Standardna veličina za 3,5-inčni HDD SSD siva, bijela, plava, crvena, zelena

Pogonski prostor za pohranu, prozirna zaštita tvrdog diska Bo prijenosna non klizanja Standardna veličina

KM 24.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

ABS pogon za pohranu, prozirni zaštitni okvir tvrdog diska Portable non klizanje Standardne veličine habanje za 3,5-inčni HDD SSD siva, bijela, plava, crvena, zelena Specifikacija :
Tip predmeta : Zaštita od tvrdog diska : Materijal : ABS - Primjenjiv tvrdi disk : 35in HDD / SSD hard disk - Performanse : antistatička, anti-vibracija, otporna na vlagu, prašina- Dokaz, protiv habanja, anti-klizanje Lista paketa :
1 x zaštitna kutija za zaštitu od tvrdog diska
zaštitna kutija je posvećena za 3,5-inčni HDD / SSD Hard diskovi i mogu se čuvati dobro. Kutija tvrdog diska ima karakteristike antistatičkog, otporne na udarce, otporne na vlagu i prašinu, što može bolje tvrdo disk od fizičke štete . sa prozirnim izgledom , Na njemu možete staviti naljepnicu na svoju identifikaciju . Izrađen od ABS materijala, utjecaja i otpornosti na ogrebotine, ne samo se ne samo da se može koristiti za neko vrijeme, ali može i bolje pogon.

Specifikacija

Izbor kupca