• Obnovljeno
Santa Clau Christmas Corner Decoration Diy šivanje Creatives Početna Dekor kuće Dekor smiješan na mojim vratima ugao horor filma na mojim kutom na vratima tako zabavan

Santa Clau Christmas Corner Decoration Diy šivanje Creatives Početna Dekor kuće Dekor smiješan na mojim

KM 2.33

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje od veselja na tržištu Joybuy 1pc santa clau božićna vrata za kutak na domaci dekor kuće Dekor smiješan film na Moja kugla za vrata tako zabavna
Karakteristike :
Kada vidite smiješan Božić na vašem uglu na Christmaseve, bit ćete zadivljeni da je ovaj kreativni ugaoni ukras tako smiješan, ko to vidi da će se to smijati glasno!
Jednostavan za instalaciju. Napravljen od visokokvalitetnog drveta, prirodnog, ekološkog prijateljskog, sefova i izdržljivog. Jednostavan za instalaciju. Opremljeni smo, možete učiniti bilo kojim kutom koji volite, nakon jednostavnog spajanja, pustite cjelokupni zanimljivi horor film na uglu vaše kuće, zalijepite ga ne-markirajućim multifunkcionalnim prozirnim naljepnicama, činiće se vrlo upečatljivim!
Različita stilova - prirodna boja, 3 D štampanje ne blijedi, više će se oblikovati s vremenom, autentičnost proizvoda od punog drveta, različitih i božićnih elemenata na kutku vašeg vrata, bilo da je božićni ili drugi festivali za božićne ili druge festivali u pitanju ljudi ne mogu Pomozite smehu, sviđa mi se ovaj kutni ukras za vas Širok spektar primjene : Ovisno o veličini i obliku, možete ih zalijepiti na domaće ukrase poput vrata, zidova, ormarića, prozora, ogledala, ormarića, stropova, tablice za kafu , TV ormarići, police, zvona i ventilacija sata, bilo koji od naših svuda pokazuje šarm ovog horor filmskog ukrasa za film u Cornju prilagođenih poklona : Božićni stilovi ispunjavaju vaše razne dekorativne potrebe i mogu se dijeliti sa vašim prijateljima i porodicom.

Specifikacija

Izbor kupca