• Obnovljeno
Ručnik za plažu, svijetle boje Mermaid uzorak Snažna apsorpcija vode Ručnik za plažu Plivanje Sport Prevelizirani kupatilo Oprema za plažu

Ručnik za plažu, svijetle boje Mermaid uzorak Snažna apsorpcija vode Ručnik za plažu Plivanje Sport

KM 8.54

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje top kućnim ljubimcem iz Joybuy Marketplacea Opis :
sadrži dodatnu veliku veličinu, ovaj ručnik za plažu u svim smjerovima obložit će vaše tijelo u svim smjerovima , a može vam pomoći da izbjegnete sramotu i hladnoću nakon kupanja ili plivanja na bazenu ili plaži zbog visokog apsorpcije.
sirena uzorak dizajna ovog ručnika za plažu, uz to, a ne lako blijedi, pored toga, je mekan i ugodan za dodir, i još važnije, ima snažnu apsorpciju vode, čineći ga vrlo praktičnim.
ručnik za plažu izrađen je od mikrofiber-a, mekše i lakšeg, možete uživati ​​u hladnoći čak i ljeti, bez ljeta I bez mirisa, bez pijeska, sa visoko upijajućim, mogu se brzo osušiti nakon upotrebe.
Dužina ovog proizvoda je 150cm, a širina je 75cm.
Letnje ručnik za plažu pogodan je za ručnike za kupanje, ručnici za plažu, piknik, ručnici za kosu, plaža, pribor za plažu, i na otvorenom, dovoljna količina može udovoljiti pružanju davanja poklona , Možete dijeliti ovu ručniku za kupanje sa svojim prijateljima i porodicom i uživajte u sretnom vremenu zajedno.

Specifikacija

Izbor kupca