• Obnovljeno
Medicinsko kupatilo Sigurnosno tuš Tuš Aluminijum Legura stolica za kadu Prenosite klupu sa širokim sjedištem bijelom bojom

Medicinsko kupatilo Sigurnosno tuš Tuš Aluminijum Legura stolica za kadu Prenosite klupu sa širokim

KM 100.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Uvođenje : Jeste li tražili visokokvalitetnu stolicu za kupaonicu za svoju porodicu? Tada je ova stolica za kupanje od aluminijske legure odličan izbor! Izrađen je od visokokvalitetnog materijala od legure plastike i gume i aluminija, sa laganom težinom i praktičnom dizajnom Štaviše, podesivo je, tako da se možete prilagoditi najudobnu visini. The chair foot mat also features anti-skidding and anti-rust design, so you can rest assured to buy it!
Features : 1. Izrađen je od visokokvalitetnog materijala od plastike i gume i aluminija 2. S laganom težinom i praktičnom dizajnom 3. Stolica Nožna mat sadrži i dizajn protiv klizanja i anti-hrđe 4. 10 nivoa podesiva visina, pogodna za različite potrebe 5. Instalirajte bez alata, jednostavan za demontiranje 6. Ima CE i FDA provjeru autentičnosti 7. Potpuno novi i kvalitetan 8. 1,35mm Debela cijev za stopala, Statički podlozi tlaka : 150kg / 330klbs Specifikacije : 1. Materijal : plastika i guma i aluminijska legura 2. Kapacitet težine (statički pritisak) : 150kg / 330klbs 3.

Specifikacija

Izbor kupca