• Obnovljeno
Sintetička perika sa neurednim kovrčama Mekani glatki materijal Perik jedinstven stil za svakodnevnu jednostavnu frizuru

Sintetička perika sa neurednim kovrčama Mekani glatki materijal Perik jedinstven stil za svakodnevnu

KM 2.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Značajke :
1Superiorna kvaliteta : izrađena od visokokvalitetnih sintetičkih vlakana, ova perika ima prirodni sjaj, prirodnu teksturu, lako se nose i samopouzdane, super meka i vrlo lagane.Ilvisible : Wig komad dizajniran je tako da učini da je baš kao jedan dio vaše vlastite kose, kosa perike raste iz vaše kože vrlo realno iz vaše kože.Ne povrijeđena kosa : Ovaj komad perike je lagan, pogodan Za većinu ljudi i lakše nositi.Odmoprimci da se prijavi : Vrlo lako se uklapa u elastičnu vezu za kosu za većinu ljudi. Stavite najviše lepinja i konjskih repa i nelagodno otkrijte ili pad.Za sva kosa : perike su pogodne i za djevojčice svih dobnih skupina, pogodnih za svakodnevnu habanje, zabavu, vanjsku, porodičnu, putovanja ili sport. Elegantni izgled, fina izrada.
Specifikacija :
Žičana kosa : Viška temperatura : Pakovanje kose : Dužina perike : Srednja duga kosa - Dame - Dame
Primjenjivi ton kože : Bilo koji ton kože
Napomena : Stvarna boja može biti malo drugačija od slike zbog različitog monitora i sintetičke perike sintetičke lepinje sa neurednim kovrčevim mekim glatkim materijalom Perikom jedinstvenim stilom za svakodnevnu jednostavnu stil za kosu.

Specifikacija

Izbor kupca