• Obnovljeno
Daisy naočale Dječje moderne naočale za naočale za naočale Foto rekviziti

Daisy naočale Dječje moderne naočale za naočale za naočale Foto rekviziti

KM 2.00

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis
Sunčane naočale tratinčice mogu se primijeniti kao rekviziti za snimanje, također za svakodnevnu upotrebu, što vam omogućava da odgovaraju drugu odjeću. Može se koristiti kao lijepi i praktični pokloni vašim prijateljima, članovima porodice ili drugim ljudima, rado će dobiti poklone. Karakteristike
. - Materijal : plastika
. - Veličina : 17. - Napravljen od plastičnih materijala, izdržljivih, nije lako deformirati i ugodno za nošenje. - Jedna veličina koja je pogodna za djecu i odraslu osobu, čine da se istaknete u zabavi. - Kreativne sunčane naočale daisy izgledaju moderno i novost, čineći da izgledate privlačnijim. - Prati modni trend, divan i šik, u potpunosti pokazuju vaš modni ukus. - Možete ih podijeliti sa svojim prijateljima u svim vrstama tema, cosplay i svakodnevnog života.
Izrađena od plastičnih materijala, izdržljivih, nije lako deformirati i ugoditi za djecu i odraslu osobu, Natjerajte da se istaknete u zabavi. Creative tratinčica sunčane naočale izgledaju moderno i noviteta, čineći da izgledate privlačnijim.

Specifikacija

Izbor kupca