• Obnovljeno
Dječji dječaci Djevojke Dinosaur igračka za časop za automatsku igračku za čavrljanje, gurnite i idite igračke automobila

Dječji dječaci Djevojke Dinosaur igračka za časop za automatsku igračku za čavrljanje, gurnite i idite

KM 2.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Tačka bullet :
Auto igrač za igranje : Ručni automobil za igranje može učiniti da dinosaur krene naprijed, a otvori se usta dinosaura Ovo su zanimljive dino igračke.
Prekrasna boja : očigledna boja može privući pažnju djece i lako se sviđa ova dinosaura. Igračke za djecu.Note : Boja kotača dinosaurskog igračaka je slučajna.
Sigurni materijal : Siguran je i neće biti povrijeđen tokom igre. Izrađen je od mirisa bez mirisa i može ih koristiti djeca s povjerenjem.
Igračka za automobile velike veličine : Ova veličina 11,5 * 9 * 13cm. Vašem djetetu je lako upravljati automobilom dinosaura, a veliki zupčanici su posebno cool. Vrlo pogodan za božićni i rođendanski pokloni.
Dinosaur Party Favori : Kombinacija dinosaura i igračaka automobila odličan je poklon za djecu 2 3 4 5 godina. Svi vole svima na zabavi.
Opis :
Pritisnite glavu kako biste vježbali baby-ove praktične sposobnosti, promovira koordinaciju ruku i poboljšanju bebinog motora Veštine.

Specifikacija

Izbor kupca