• Obnovljeno
Pisma Smiješna viseća privjesak za bejplal Bat bag sportska torba Viseći privjesak Oznaka Baseball Torba Viseći privjesak sa A do z

Pisma Smiješna viseća privjesak za bejplal Bat bag sportska torba Viseći privjesak Oznaka Baseball Torba

KM 2.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

26 slova Smiješna viseća privjesak Baseball Bat bag sportska torba Viseći privjesak tag Baseball Torba Viseći privjesak s A do z - Značajke :
Perfect za vrećicu za šišmišu, torbu, ili sve što želite personalizirati < Br> Dostupno kao bejzbol ili softball, sa 26 slova a do Z.
Svestrani : Lijepo dizajniran i rustikalni stil, savršen za kućni dekor, a može se primijeniti na glatke, čiste ili tvrde površine kao što su zidovi, vrata, i više. Dizajn je na jednoj strani sa 26 pisama, izrađenim od akrila, proizvod je prekrasan i praktičan, pogodan kao poklon za prijatelje
26 slova Smiješna viseća privjesak za bejzbol bag sportska torba Viseći privjesak tag Baseball Torba Viseći privjesak sa A do z - Materijal : Akril - Boja : Kako se slika prikazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji. Molim te, pobrinite se da učinite Nije midljiv prije naručivanja, hvala!)
Težina paketa : 15g - Veličina paketa : 9x9x2cm, (molimo dozvolite grešku 1-3 mm zbog ručnog mjerenja.

Specifikacija

Izbor kupca