• Obnovljeno
Greenhome morski život pliša jastuk slatka školjka ostrige Mussel conch abalone lutka plišana kauč ornament pp pamuk punjena lutka igračka djeca plišani jastuk za spavanje kućni ukras

Greenhome morski život pliša jastuk slatka školjka ostrige Mussel conch abalone lutka plišana kauč ornament

KM 12.49

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis :
Uz karakteristiku ugodnog dodira i potpuno napunjenog, plišana igračka omogućava vam da ga držite za reprodukciju bez zalijevanja kože, kao i lagano, elastično i nije lako deformirano Savršeni rođendan ili božićni pokloni za djecu, prijatelje, porodicu, razrednike i slično.
Izvrsna izrada, svijetla boja i simulacije morskih životnih oblika, poput Concha, ostrige, glibe, zvjezdane plišane Lutka ne može biti samo pogodan za spavanje, već i savršeni ukras za dnevni boravak, spavaću sobu, kauč, ured, spavaonica, autosjedalica itd.
napravljene od vrhunskog plišanog i pp pamučnog materijala, igračka lutka nije Jednostavna za kosu, meka i ugodno za dodir.
Postoji 7 različitih stilova za vas za odabir, a u različitim su veličinama.
Pogodno je za uređenje doma, dječje igračke i posebni poklon, koji takođe mogu Koristi se kao jastuk, mekan i ugodan za smanjenje bolova u leđima, ublažiti radnoj umora i provesti ugodno i opuštajuće vrijeme.
Naziv predmeta : Morski linijski jastuk
Materijal : Plišani, PP pamuk
Upotreba : Dekoracija, pratilac
Karakteristike : Meko dodir, sladak, potpuno ispunjen
Veličina Detalji :
A, L : 50cm / 19,69 ", W : 40cm / 15,75 " (približno)
B , L : 50cm / 19.

Specifikacija

Izbor kupca