• Obnovljeno
Držač papira od papira od punog drveta WC Holler Worker Roll konoplje konoplje konop

Držač papira od papira od punog drveta WC Holler Worker Roll konoplje konoplje konop

KM 0.67

Na skladištu
Dostupno za naručivanje

Opis
Tražite li profesionalni nosač tkiva? Tražite li čvrst i pouzdan alat? Ako je tako, ne pogledajte dalje! Naš držač tkiva definitivno može udovoljiti vašim potrebama. Ovo je jedan od najboljih izbora za vas. Karakteristike
. - Boja : kao što je prikazano. - Veličina : 30. - Materijal : konoplje i drvo. - Ovaj modernog stalak za papirnog ručnika u modernom stilu učinit će vaš balkon i dnevni boravak sažetim i umjetničkim. - Papirnati ručnik nije samo spremnik za držanje papirnih ručnika, može biti i neovisni ukras za ukrašavanje prostora u sobi. - Primjerna izrada, snažna nosivost, za stvaranje visokokvalitetnih stalak za skladištenje domaćinstava. - Odličan dizajn može učinkovito spriječiti da se papirni ručnik padne. Kada se koristi papirni ručnik, papirnati ručnik može se brzo zamijeniti. - Sjajna kuća s dobrim dodacima, ne propustite, to može stvoriti romantični stil.
Držač tkiva 1 x. Ovaj modernog stalak za papirnog ručnika u modernom stilu učinit će vaš balkon i dnevni boravak sažetim i umjetničkim.

Specifikacija

Izbor kupca